‘Spreek ik met de Kindercorrespondent?’

Een vriendelijke vrouwenstem uit Belgie vertelt me dat ze op de redactie over me heeft vergaderd en dat iedereen heel enthousiast is. Of ik over mijn nieuwe ‘job’ wil komen vertellen in de studio in Brussel. Wat een eer. En zo zat ik deze week aan tafel bij Bart en Siska. Jeugdheld Bart Peeters blijkt mij net zo goed te kennen als ik hem. ‘Ik volg je al jaren. Je bent een held!’

Fijne gesprekken voor en achter de schermen bij de best bekeken talkshow van Belgie.

One thought on “Bart en Siska

  • 29 januari 2015 op 14:15
    Permante link

    Wat een eer ,hartstikke leuk , je wordt nu al gewaardeerd .
    Goede keuze gemaakt Kindercorrespondent .

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *