De tas is weer gepakt, paspoort gecheckt, laptop opgeschoond, op naar New York. De VN houdt daar maandag en dinsdag het Youth Forum. Driehonderd jeugdleiders van over de hele wereld komen bij elkaar om te praten met VN leiders. En daar moet de Kindercorrespondent natuurlijk bij zijn.

Het was een week van monteren, bellen, regelen, interviews geven, weinig slapen, verhalen verkopen en gister even lol gemaakt met Yunus en Lotus van Kinderen voor Kinderen. Ze hebben een middag met me meegekeken, nieuws gezocht, gemonteerd en vooral heel veel vragen gesteld. En vriendelijk verzocht of ik nu ook een middag met hen wil meekijken. En dansen en zingen… Daar denk ik nog even over na! Eerst eens kijken of we Ban Ki Moon morgen te spreken krijgen.

image-2

One thought on “Op naar New York

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *