Mooi nieuws, de crowdfunding is geslaagd. Grote dank aan iedereen die gedeeld, geliked en gedoneerd heeft. Mede dankzij jullie steun kunnen we deze kinderen aan het woord laten. Artikelen met het verhaal van Asmaa en Fatima staan in de Kidsweek en 7days. Op dit moment mail en bel ik me suf met nieuwsprogramma’s en organisaties in verschillende landen om de beelden en reportages de wereld over te krijgen.

Het mooiste is vooral dat de kinderen zelf ongelofelijk blij en trots zijn dat ze hun verhaal hebben mogen vertellen. Dat er iemand speciaal kwam om naar hun te luisteren. Deze week kreeg ik de vraag of we de kinderen ook helpen. Ja, dat doen we. Door ze hun verhaal te laten vertellen.

IMG_7299

One thought on “NIEUWS: crowdfunding geslaagd

  • 24 augustus 2015 op 11:58
    Permante link

    Hartstikke fijn dat het allemaal goed loopt en dat de kindertjes hun verhaal kunnen doen bij jou ????

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *