Kindercorrespondent zoekt Vierdaagse sponsors

0
Kindercorrespondent

Kinderen tellen mee. Deze boodschap van de Kindercorrespondent komt volop naar voren tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Met 101 kinderen wandelen we elke dag 30 kilometer. Het Vfonds sponsort een deel van onze kosten, Albert Heijn regelt de boodschappen en Team Kindercorrespondent werkt vooral vrijwillig. 

Sponsor de Kindercorrespondent en help ons kinderen hun verhaal te laten vertellen. Doe gek, doe mee, klik hier om de Kindercorrespondent te sponsoren. Onze droom is ook de jeugd in andere landen aan het woord te laten en in de schijnwerpers te zetten. Elk land een eigen Kindercorrespondent. Alle hulp is welkom. 

 

Tientallen kinderen van het #Vteam stonden deze week in landelijke, regionale en lokale kranten met hun eigen verhaal. Trots ben ik op het #Vteam voor en achter de schermen om dit mogelijk te maken. Dromen komen uit. Volg vlogs en verslagen van het #Vteam hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here