De Kindercorrespondent is per direct op zoek naar een aantal overenthousiaste, supercreatieve socialmedia-giganten om het V-team van 101 kinderen deze zomer tijdens de Vierdaagse online te laten knallen! 

Deze zomer lopen 101 kinderen van 11 en 12 jaar (het V-team) vier dagen lang de Nijmeegse Vierdaagse; elke dag 30 km. En ze bloggen, vloggen, insta’en, snapchatten totdat ze erbij neervallen. Het team van de Kindercorrespondent zorgt dat ze overeind blijven. Sterker nog: wij maken ze groot! Maar daar hebben we hulp bij nodig…. Jouw hulp!

Kan alles? Ja! 

Doe mee! Verbaas ons met jouw skills en je vaardigheid. Landt in ons commandocentrum en maak ons V-team online onmisbaar voor de hele wereld. We dagen je uit. Je krijgt maximaal de ruimte om te knallen, hoe briljanter de ideeën hoe leuker wij ze vinden.

Wat krijg jij van ons? 

We bieden je dus een week om nooit en nooit meer te vergeten, een enorme berg ruimte, een kans op veel meer projecten (want eerlijk gezegd zijn we net pas begonnen), een waanzinnig netwerk aan gave contacten, eten & drinken, knuffels, vreugdedansjes en natuurlijk een onkostenvergoeding.

 Wat zoeken we van jou? 

Los van dat je social media junk bent (vul zelf maar in hoe dat eruit ziet)? Sowieso moet je beschikbaar zijn van 15 tot en met 22 juli (anders schiet het niet op heh). Niet perse alle dagen, maar als je eenmaal zit…wil je waarschijnlijk niet meer weg! Maar we hebben je in aanloop naar de Vierdaagse ook een paar dagen nodig om te bedenken wat we allemaal kunnen doen. Grijp je kans om uit te voeren én te bedenken:). Je krijgt de volle beschikking over onze social media kanalen; dus bedien ze! Bedenk concepten die werken, monteer, post, reageer. Wij werken samen vanuit eindeloos enthousiasme en vrolijkheid; dus grijp elke kans die je tegenkomt en bekijk de wereld vanaf de positieve kant.

Wat is onze droom?

De Kindercorrespondent is sinds 2015 de eerste journalist die kinderen wereldwijd hun verhaal laat vertellen. Door het maken van reportages, vlogs en artikelen geven we de jeugd een podium. Kinderen kijken anders naar de wereld dan volwassenen, hun stem is belangrijk. We werken samen met een klein team professionele journalisten, cameramensen en producers om zoveel mogelijk kinderen aan het woord te laten. Ook helpen we overheden, instanties en bedrijven kinderen en jongeren een stem te geven binnen hun organisatie.

Hoe solliciteer je? 

Met een filmpje van maximaal 2 minuten. Geen CV, geen tekst. Verder heb je volledig de vrijheid in vorm. GO! Stuur het naar Marjet@Kindercorrespondent.nl.

 Lees meer over het v-team op www.kindercorrespondent.nl/vierdaagse