Laat kinderen aan het woord. Bel de Kindercorrespondent!

0

De Kindercorrespondent gaat z’n werkterrein uitbreiden. Tot nu toe maakten we alleen zelf verhalen die beschikbaar zijn voor de verschillende media. Maar er zijn veel meer kinderen naar wie geluisterd moet worden. Om te beginnen in Nederland.

Veel organisaties, bedrijven en stichtingen werken met kinderen. Toch laten ook zij ‘hun’ kinderen zelden of nooit horen. Daarom gaat de Kindercorrespondent zich inzetten ook deze kinderen een stem te geven.

Verschillende aanvragen kwamen er dit jaar binnen van scholen, goede doelen en bedrijven. We hebben nu tijd, ruimte en mogelijkheid gevonden ook voor hen filmpjes te gaan maken. Vanaf nu zijn de Kindercorrespondent en zijn team dus ook voor u beschikbaar.

Laat kinderen aan het woord. Bel de Kindercorrespondent! Of het nu gaat om een grote reportage over een kinderevenement of een klein portret van een kwetsbaar meisje, de Kindercorrespondent zorgt dat het goed in beeld komt. Een filmpje dat voor de kinderen, voor u en voor uw achterban duidelijk maakt waar het eigenlijk over gaat.

Meer informatie via info@kindercorrespondent.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in