NIEUWS: Bas Nadorp zakelijk leider bij de Kindercorrespondent

0

 

NIEUWS: Bas Nadorp zakelijk leider bij de Kindercorrespondent

Bas Nadorp (41) start per 1 januari 2016 als zakelijk leider bij de Kindercorrespondent. Hij gaat zich bezig houden met met het aantrekken van fondsen en partners, de ontwikkeling van een platform waar kinderen hun verhaal vertellen en marketing en publiciteit. Bas is op dit moment nog werkzaam als hoofd communicatie bij Cinekid. Naast zijn werk bij de Kindercorrespondent blijft hij actief voor andere projecten als strateeg en adviseur in kindermarketing.
‘Met trots sluit ik me aan bij de Kindercorrespondent’, zegt Bas. ‘Er liggen ontzettend veel mogelijkheden, wereldwijd. We moeten meer naar kinderen gaan luisteren. Niet alleen in de journalistiek, maar ook bij overheden en bedrijven. Ik ga er alles aan doen om deze missie naar een hoger plan te brengen. Het is een feest om dat samen met Tako te doen.’ Tako Rietveld is verheugd met de komst van Nadorp. ‘Het enthousiasme en de vele ideeën van Bas geven een boost aan de Kindercorrespondent. Ik ken Bas nog uit mijn tijd bij het NOS Jeugdjournaal. Dit jaar werkten we samen tijdens het Cinekid festival en dat smaakte naar meer. Met de inzet van Bas gaan we de boodschap en missie van de Kindercorrespondent in 2016 naar een nieuw level brengen.’

De Kindercorrespondent laat kinderen wereldwijd hun verhaal vertellen. Daarnaast geeft hij lezingen, cursussen en helpt hij bedrijven en organisaties bij het luisteren naar kinderen.

Voor meer informatie of aanvragen: www.kindercorrespondent.nl

Bas

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in