NIEUWS: Kindercorrespondent organiseert Gala

2

Gelukkig nieuwjaar! Een voorspoedig, gezond, vrolijk en jeugdig 2016.

Libanon Tako  2783_ho_00_p_346x260

De Kindercorrespondent gaat er het mooiste jaar ooit van maken. Natuurlijk gaan we in 2016 nog veel meer kinderen aan het woord laten. De boodschap is simpel: kinderen en jongeren kijken anders naar de wereld dan volwassenen. Hun visies, vragen en verhalen maken echt verschil. Alleen daarom al moet er veel meer naar ze geluisterd worden.

Eind deze maand komt het boek van de Kindercorrespondent uit: ‘Kinderen hebben nieuws’. Met veel voorbeelden, tips, verhalen achter de schermen, kinderen, jongeren en professionals. Daarnaast bouwen we een internationaal netwerk van journalisten die naar kinderen gaan luisteren. Hun verhalen komen op het eerste wereldwijde platform waar alleen de jeugd aan het woord komt. Ook dat platform bouwen we zelf.

Op 16 februari presenteren we onze plannen, initiatieven en nieuwe samenwerkingen in The Grand in Amsterdam. Daar houden we The Youth Gala. We onthullen de naam van het platform en lanceren een nieuw initiatief voor alle kinderen in Nederland en de rest van de wereld. De avond is alleen voor genodigden onder wie Prinses Laurentien van Oranje Nassau, Unicef, Warchild, SOS Kinderdorpen, Terre des Hommes, de Kinderrechtencommissaris, de Kinderombudsman en vele andere personen en organisaties die met kinderen te maken hebben. De hoofdrol deze avond is uiteraard voor kinderen zelf, zoals de Koning van de Jeugd, winnaars van het Prinses Christina Concours en vertegenwoordigers van de Jongerentaskforce. Het wordt een historische avond in de oude raadszaal van de gemeente Amsterdam, georganiseerd in samenwerking met studenten van de Nyenrode New Business School en het Conservatorium van Amsterdam.

Op dit moment zijn we nog op zoek naar sponsors, partners en financiers. Alle hulp is welkom, van bedrijven, scholen en particulieren. Donaties worden 100% gebruikt om verhalen te maken en het platform te bouwen. Voor financiers reserveren we een plaats tijdens het gala.

Meer informatie: Gala@Kindercorrespondent.nl

Help de Kindercorrespondent: https://www.kindercorrespondent.nl/steun/

Boek: http://www.bol.com/nl/p/de-kindercorrespondent/9200000046418837/

The Grand: http://www.sofitel-legend-thegrand.com/amsterdam/en/index_amsterdam.php

2 REACTIES

  1. […] Het jaar is mooi begonnen met een opdracht van De Kindercorrespondent. Fantastrick media helpt mee aan het organiseren van het Gala van de Kindercorrespondent. Wat er die avond allemaal staat te gebeuren kunt u hier lezen. […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in