VACATURE: Kindercorrespondent zoekt whizzkid/editor

0

De Kindercorrespondent is per direct op zoek naar een freelance whizzkid/editor die ons team zo’n 20 uur per week komt versterken. Je bent creatief, enthousiast, hebt een opleiding (bijna) afgerond en kan zelfstandig monteren en filmpjes maken. Natuurlijk heb je ook verstand van social-media. Ervaring in editen en filmen is vereist.

Wat ga je doen:
– Filmpjes monteren en online zetten
– Helpen tijdens het maken van reportages
– Basis camerawerk
– Meewerken binnen de organisatie
– Meegroeien met de organisatie
Werkzaamheden doe je vanuit huis en op onze redactie. Wij bieden je een vergoeding op freelance basis en al onze kennis en ervaring.
Stuur ons voor 10 december wie je bent, wat je kan en waar je blij van wordt. Hoe ga jij de Kindercorrespondent versterken? Hoe maak jij onze reportages en vlogs beter? Natuurlijk doe je er een vrolijk, zelfgemaakt filmpje erbij.
Mail je sollicitatie naar: werk@kindercorrespondent.nl
Hier kun je ook terecht voor vragen en opmerkingen.
We verheugen ons op je reactie.
Veel groeten namens het team van de Kindercorrespondent,
Tako.
De Kindercorrespondent is sinds 2015 de eerste journalist die kinderen wereldwijd hun verhaal laat vertellen. Door het maken van reportages, vlogs en artikelen geven we de jeugd een podium. Kinderen kijken anders naar de wereld dan volwassenen, hun stem is belangrijk. We werken samen met een klein team professionele journalisten, cameramensen en producers om zoveel mogelijk kinderen aan het woord te laten. Ook helpen we overheden, instanties en bedrijven kinderen en jongeren een stem te geven binnen hun organisatie.
IMG_6770

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in