100 kinderen wandelden de 100ste Nijmeegse Vierdaagse. Onderweg maakten deze #jonge100 reportages, vlogs en livestreams. Op deze pagina vind je de #jonge100 film en de reportages die tijdens de Vierdaagseweek zijn gemaakt.

#jonge100 De Film:

Uitzending #Jonge100 Vierdaagse Dag 4 – Met regen, gladiolen, champagne, 100 kleine koningen en 1 grote.

Uitzending #Jonge100 Vierdaagse Dag 3 – Met 100 helden, Zeven Heuvelen, militairen en goede doelen.

Uitzending #Jonge100 Vierdaagse Dag 2 – Afzien op roze woensdag.

Uitzending #Jonge100 Vierdaagse Dag 1 – De dag van Elst. Met hitte, een burgemeestersketting en exclusieve drone beelden.

Uitzending #Jonge100 – Dag 0 – Kinderen schrijven zich in, stellen zich voor, interviewen de burgemeester van Nijmegen en leren hem de dab… Glansrol voor marsleider Johan.

Interview – Kinderen interviewen marsleider Johan. Wat doet een marsleider eigenlijk? En hoe oud was hij zelf toen hij voor het eerst de Vierdaagse wandelde?!

Voor dit evenement werkt de Kindercorrespondent met en krijgen we steun van: Stichting Nijmeegse Vierdaagse, Lidl, CineMec, HiTec, Cars Jeans, 4D-optiek, Staatsbosbeheer, Van der Valk Nijmegen-Lent, School voor Journalistiek Utrecht, Fantastrick Media Producties, Buitendelijntjes Communicatie, Maartse Hazen, Samplonius en Samplonius, Theo Theunissen gladiolenkoning, Fatboy, Ministerie van Infrastructuur en BeeldVast.

IMG_1060

Meer foto’s en filmpjes op: https://www.facebook.com/kindercorrespondent/