Het V-team
Kinderen die dit jaar 12 jaar worden mogen de Nijmeegse Vierdaagse lopen. Elke dag 30 km. En dat kan dit jaar in een superspeciaal team met de 101 jongste lopers. De Kindercorrespondent is in samenwerking met de Vierdaagse Nijmegen en het vfonds op zoek naar 101 jonge wandelaars die dat cool vinden. Na het grote succes van de #jonge100 vorig jaar, gaat dit jaar een grote groep kinderen als team vier dagen 30 km per dag te lijf. Het v-team wordt mogelijk gemaakt door het vfonds.

Het v-team is inmiddels VOL dus we nemen geen nieuwe lopers aan (sorry!). Abonneer je onderaan de homepagina op onze nieuwsbrief voor updates over het v-team en veel meer.

GEZOCHT!!! SOCIAL MEDIA GIGANTEN voor achter de schermen
We zoeken nog wel met klem een aantal supercreatieve, snelle en vrolijke Social Media Giganten om achter de schermen mee te helpen bij/ rondom en tijdens de Vierdaagse! Lees hier verder…

 

Het V-team, zoals de groep dit jaar heet, maakt onderweg zelf reportages, ze doen interviews en gaan los op social media door te vloggen. Als groep worden de kinderen ambassadeurs voor vriendschap, vrede en vrijheid. Daarom zijn ze dus het V-team!

Kindercorrespondent Tako Rietveld: “We oefenen samen, steunen elkaar tijdens de moeilijke momenten en wandelen tijdens de Vierdaagse zoveel mogelijk samen. Door onze reportages en interviews delen we de stem van de kinderen met de volwassenen die we tegenkomen. Dat is wat ik als Kindercorrespondent het meest belangrijk vindt. We maken er net als vorig jaar een heel groot feest van!”

Hoe was het vorig jaar?

In 2016 liepen 100 kinderen wandelden de 100ste Nijmeegse Vierdaagse. Onderweg maakten deze #jonge100 reportages, vlogs en livestreams. Op deze pagina vind je de #jonge100 film en de reportages die tijdens de Vierdaagseweek zijn gemaakt.

#jonge100 De Film:

Uitzending #Jonge100 Vierdaagse Dag 4 – Met regen, gladiolen, champagne, 100 kleine koningen en 1 grote.

Uitzending #Jonge100 Vierdaagse Dag 3 – Met 100 helden, Zeven Heuvelen, militairen en goede doelen.

Uitzending #Jonge100 Vierdaagse Dag 2 – Afzien op roze woensdag.

Uitzending #Jonge100 Vierdaagse Dag 1 – De dag van Elst. Met hitte, een burgemeestersketting en exclusieve drone beelden.

Uitzending #Jonge100 – Dag 0 – Kinderen schrijven zich in, stellen zich voor, interviewen de burgemeester van Nijmegen en leren hem de dab… Glansrol voor marsleider Johan.

Interview – Kinderen interviewen marsleider Johan. Wat doet een marsleider eigenlijk? En hoe oud was hij zelf toen hij voor het eerst de Vierdaagse wandelde?!

Voor dit evenement werkt de Kindercorrespondent met en krijgen we steun van: Stichting Nijmeegse Vierdaagse, Lidl, CineMec, HiTec, Cars Jeans, 4D-optiek, Staatsbosbeheer, Van der Valk Nijmegen-Lent, School voor Journalistiek Utrecht, Fantastrick Media Producties, Buitendelijntjes Communicatie, Maartse Hazen, Samplonius en Samplonius, Theo Theunissen gladiolenkoning, Fatboy, Ministerie van Infrastructuur en BeeldVast.

IMG_1060

Meer foto’s en filmpjes op: https://www.facebook.com/kindercorrespondent/