Als geen ander voelt de Kindercorrespondent zich het meeste thuis tussen de kinderen en jongeren. Hij laat ze hun verhaal vertellen in de media, voor organisaties en soms ook voor bedrijven. Overal waar óver kinderen wordt gesproken, staat hij klaar om mét de jeugd te praten. Daarom kun je de Kindercorrespondent ook boeken voor presentaties, speeches en trainingen.

Onze droom is….
Elk land moet een eigen Kindercorrespondent hebben, is het idee. Daarom richtten we in 2015 The Youth News Foundation op en bouwen we aan een internationaal netwerk van journalisten die met kinderen en jongeren praten.

Dat doen we namens…
Jullie! En tegelijkertijd voor iedereen. Dus hebben we jullie steun keihard nodig! Steun kan in de vorm van geld maar ook goede ideeen, netwerk, wapperende handjes bij projecten en liefde. De Kindercorrespondent is dus altijd onafhankelijk en wordt door niemand gefinancierd. We doen eigen projecten, zoals de Kinderstem, The Youth Gala, de #jonge100, interviews en reportages, maar ook opdrachten zoals Duinvloggers, Meiden van 10 en presentaties.

Onafhankelijk
De Kindercorrespondent is te allen tijde onafhankelijk. Keuzes worden altijd op journalistieke basis gemaakt. Het belang van kinderen staat voorop. De Kindercorrespondent werkt zonder subsidies. Reizen worden terugverdiend met de verkoop van reportages voor televisie, kranten en tijdschriften. Neem contact op voor meer informatie.

The Youth News Foundation
De Kindercorrespondent is onderdeel van The Youth News Foundation, een internationaal netwerk van journalisten die naar kinderen gaan luisteren. Oprichter van deze Foundation is Tako Rietveld. Op dit moment zijn we op zoek naar sponsors, partners en financiers om dit initiatief naar een hoger plan te brengen. Alle hulp is welkom. Donaties worden 100% gebruikt om verhalen te maken en het platform te bouwen.

Youth News Foundation
NL49 RABO 0305005197
KvK 63600846

De Kindercorrespondent
NL52 ABNA 0567629171
KvK 613687170000

Steun ons via de stichting van de Kindercorrespondent: The Youth News Foundation