NIEUWS: Prinses en burgemeester bij gala Kindercorrespondent

2

Laurentien van Oranje en burgemeester Eberhard van der Laan van Amsterdam zijn 16 februari als eregast aanwezig tijdens The Youth Gala van de Kindercorrespondent. Eerder al zegden de directeuren van verschillende kinderorganisaties toe als Unicef, Warchild, Terre des Hommes en SOS Kinderdorpen.

Tijdens een diner in de oude raadzaal van de gemeente Amsterdam, nu onderdeel van hotel The Grand, presenteert de Kindercorrespondent The Youth News Foundation en onthult hij de naam van een te bouwen platform waar alleen kinderen en jongeren aan het woord komen. De jeugd zelf speelt tijdens het gala de hoofdrol, zoals de Koning van de Jeugd, winnaars van het Prinses Christina Concours, voorleeskampioen Julie Slagman, Kinderen voor Kinderen en de 12-jarige operazangeres Amira Willighagen.

‘Het wordt een historische avond’, aldus organisator en initiatiefnemer Tako Rietveld. ‘De boodschap is dat volwassenen meer naar kinderen moeten luisteren. Samen met de belangrijkste aanwezigen gaan we dat op een unieke manier duidelijk maken. Hoe precies, daar kan ik nog niets over loslaten, behalve dat we de hulp van alle kinderen in Nederland gaan inroepen.’

Meer informatie via deze site op 16 februari.

2783_ho_00_p_346x260

2 REACTIES

  1. Amira hoort daar echt bij met haar stichting ,daar zij speeltuinen laat bouwen voor arme kinderen en dan ook nog eens de helft van haar verdiensten daaraan schenkt. Echt een heel speciaal meiske en geweldig zangeres.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in