VACATURE: de Kindercorrespondent zoekt topverkoper

0

De Kindercorrespondent is op zoek naar een topverkoper (m/v) die de verhalen van kinderen wereldwijd onder de aandacht brengt en verkoopt.

Dit jaar begon de Kindercorrespondent met één doel: kinderen aan het woord laten en hun verhaal zoveel mogelijk verspreiden. In Jeugdjournaals, journaals, kranten, tijdschriften en op digitale media. De eerste stappen zijn gezet, de eerste succesjes geboekt, maar er kan en moet veel meer gebeuren. De mogelijkheden zijn oneindig, maar de capaciteit en het budget zijn beperkt. Daarom zoekt de Kindercorrespondent een verkoopmanager die de verhalen wereldwijd verspreidt en het platform naar grotere hoogte tilt.

De Kindercorrespondent werkt nu in een klein team met de beste (freelance) redacteuren, producers, verslaggevers, cameramensen en adviseurs in de Jeugdjournalistiek. Als verkoopmanager ga jij een belangrijke rol spelen in dit team. Je legt contact met internationale media, verkoopt de verhalen en staat aan de wieg van het eerste en enige Jeugdjournalistieke correspondentennetwerk ter wereld. Jij helpt mee dit tot een wereldwijd succes te maken.

Ben je er net als wij van overtuigd dat de wereld meer kinderverhalen moet zien en heb jij:

– Ruime ervaring in / kennis van de (sociale) mediawereld
– Een groot (journalistiek) netwerk
– Affiniteit met Kinderverhalen
– Overtuigingskracht
– Highly fluent written and spoken English to be able to easily converse in a professional environment

Stuur dan een mail naar werk@kindercorrespondent.nl

Als je ons in een paar alinea’s overtuigt dat jij degene bent die we nodig hebben, praten we graag binnenkort met je verder. Uitgebreide CV’s en referentielijsten mag je tot een later tijdstip bewaren.
Vergeet niet je contactgegevens te vermelden. En als opdracht: welke drie reportages moet de Kindercorrespondent volgens jou de komende maanden maken? En bij welke media in welke landen zou je deze reportages kunnen en willen verkopen?

Reageren kan tot 10 juni. We kijken uit naar je sollicitatie.

Namens het team van de Kindercorrespondent,

Tako Rietveld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here