Kindercorrespondent zoekt Vierdaagse sponsors

1

Kinderen tellen mee. Deze boodschap van de Kindercorrespondent komt volop naar voren tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Met 101 kinderen wandelen we elke dag 30 kilometer. Het Vfonds sponsort een deel van onze kosten, Albert Heijn regelt de boodschappen en Team Kindercorrespondent werkt vooral vrijwillig. 

Sponsor de Kindercorrespondent en help ons kinderen hun verhaal te laten vertellen. Doe gek, doe mee, klik hier om de Kindercorrespondent te sponsoren. Onze droom is ook de jeugd in andere landen aan het woord te laten en in de schijnwerpers te zetten. Elk land een eigen Kindercorrespondent. Alle hulp is welkom. 

 

Tientallen kinderen van het #Vteam stonden deze week in landelijke, regionale en lokale kranten met hun eigen verhaal. Trots ben ik op het #Vteam voor en achter de schermen om dit mogelijk te maken. Dromen komen uit. Volg vlogs en verslagen van het #Vteam hier.

1 REACTIE

  1. Hallo Tako , Ik heb heel veel bewondering voor alles wat je voor DE KINDEREN doet en hoop dat het een groot succes wordt met de VIERDAAGSE . In gedachte loop ik mee , Hetty v Putten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in